Laten we de spreekwoordelijke koe bij de horens pakken!

ik werk no nonsense, dit wil zeggen dat ik met de feiten werk en uit deze feiten reconstrueren jij en ik samen de problematiek, we brengen datgene in kaart wat zich voor doet. We doen niets voordat deze eerste stap duidelijk is. We leven in een tijd waar alles snel snel moet en waar voor elk probleem tientallen, misschien wel duizendtallen, aan oplossingen kent.

Maar welke oplossing mogen we gebruiken om de bijzondere jij verder te helpen?

Om jouw problematiek (datgene wat zich voor doet) in beeld te brengen op één handzaam A4’tje gebruik ik mijn kennen en kunnen en nut ik kwalitatieve systeem dynamiek en verschillende verbeterde onderzoeksmethodieken gebaseerd op de empirische cyclus, fenomenologische cyclus en het action research model.

Tijdens de één op één coach sessie zal ik gebruik maken van systeem dynamische instrumenten, zoals het dia-, dyna-, duo- en of dictogram.

Een personal coaching sessie met mij kent verschillende vormen:

life-job-coaching-consult-bedrijfs-ruimte

een geijkte ruimte


een onderzoeksveld, waarin we samen binnenstappen om daar lopend, vragend en vertellend, willend, voelend en denkend te onderzoeken wat zich bij jou voordoet. Als je het idee hebt dat hier meer mensen bij nodig zijn, dan kan dit.

een-op-een-sessie-life-job-coaching

één op één sessie


bij mij in de praktijk, in het centrum van nijmegen, tussen de boeken, aan tafel, zittend. jij en ik verenigen onze krachten. Wij brengen jouw verhaal al besprekend, vragend, denkend, voelend en willend samen in kaart.

Welke vorm heeft jouw voorkeur?

Ben je als team en of organisatie op zoek naar een coach en behoef je maatwerk, benader mij dan via de ‘stel jouw vraag’ knop en vraag een oriënterend gesprek aan.

WIE BEN JE?

levensloop in beeld

wat ga je doen?

uitdaging in beeld

ga je links of rechts?

jezelf in beeld

je team succesvol?

team in beeld

hoe te organiseren?

organisatie in beeld